Facebook Instagram Instagram

Beoordelingen van Soi35 Thai Food Utrecht

Recente recensies van Soi35 Thai Food Utrecht

5 sterren na 54 reviews

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

salade valt erg tegen. Kleine potie, niet veel ingredienten en prijs-kwaliteit: echt te duur. De rest is prima. Lekkere sate en loempia. Groene kerrie kip: valt ook tegen qua prijs-kwaliteit. Vroeger was beter. Weinig kip. Geen basilicum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, erg lekker vegan eten. Zal zeker vaker bestellen.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was half uur later dan in de bevestigingsmail, maar verder niets op aan te merken.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk als altijd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk is dit qua eten één van onze favorieten, maar met het bezorgen is het al te vaak fout gegaan. Slecht bereikbaar, en pas na een dikke anderhalf uur kwam het eten deze keer bij ons aan.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De larb was erg lekker, goed pittig en flink gekruid zoals het hoort. De papaya salade was lekker maar miste net de echt peperkick. De pad Thai was ok van smaak maar was helaas echt niet meer warm bij levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Thais gegeten! De groene curry smaakte naar meer en ook de verschillende soorten streetfood die we besteld hadden smaakten voortreffelijk. Lekker pittig en goed op smaak! Top!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes op tijd geleverd.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd bezorgd en alle 3 de gerechten waren heerlijk! Porties zijn ook ruim voldoende. Wij bestellen de volgende keer weer.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd zeer smaakvol. Duidelijk verse groente: gezond Enig minpuntje: het Singa biertje was niet kou

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het heerlijk eten. Gezelschap van 2 vegan en 2 andere personen, en ieder wat wils. De currys waren heerlijk, beste loempias in tijden (bestel zeker het grote portie!) en ruime kommen soep. Alles super verpakt, nog goed warm en met geweldige bite. Vegan aanbod is misschien iets kleiner maar wel absoluut heerlijk, je mist niets! Meteen een lading curry pasta en de eigen gemaakte sambal erbij bestelt. De sambal is pikant maar heeft zoveel meer smaak dan sambal uit de winkel. Echt een aanrader!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed eten: vers, pittig en heel lekker. Alles vegan besteld en dat was prima.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Wij hebben genoten van alle gerechten.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, elke keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Nadat we na een vorige keer erachter kwamen dat jullie om de hoek zaten, besloot ik ditmaal voor afhalen. Dat was een minder gelukkige keuze. Ik werd keurig 5 minuten na de afgesproken tijd gebeld of ik al onderweg was. . Bij binnenkomst is de ambiance een tegenvaller. Het was mij niet duidelijk waar ik me moest melden? Wachten of doorlopen? Ik ben maar door de fietsen heen naar achter gelopen. Bij de keuken aangekomen zag ik iemand staan. De jongen zag mij ook en zei tegen iemand dat er een klant was. Degene bleek de persoon te zijn geweest die ik al aan de telefoon had gehad en ging mijn bestemming klaarmaken. Toen hoorde ik een derde stem, die aan de eerste jongen vroeg: “is het een mocro?” Deze antwoordde: “nee. Het is een ...” (dat was een woord dat ik niet kende). Vervolgens verscheen de derde jongen in de deuropening. Verdween weer. En daarna hoorde ik hard lachen tussen de eerste en de derde jongen. Dit voelde zeer oncomfortabel. Werd ik nu belachelijk gemaakt? De

Reactie van Soi35 Thai Food:Beste Daan, we zijn nog "niet" geopend voor afhalen; we zijn bezig met de voorruimte te verbouwen. Wat het personeel onderling tegen elkaar zegt, weet ik niet, maar onacceptabel als dit u een ongemakkelijk gevoel geeft. Mijn excuses.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vaker besteld maar vandaag leek het wel of er een ingrediënt miste. Het was flauw van smaak, ik miste de heerlijke Thaise smaak.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden over de eerste bestelling via jullie eigen app. Veel sneller dan thuisbezorgd en zoals altijd weer super lekker gegeten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Soep was heerlijk, maar spring rolls waren nog koud van binnen.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een klant van het eerste uur en groot fan van Soi35. Vandaag weer eens Thais besteld. Het werd keurig op tijd bezorgd. Het eten was lekker, maar voor de 2e keer achter elkaar was het lauw en moest ik het eerst opwarmen. Daarnaast heb ik het idee dat de porties wat kleiner zijn geworden?

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

je hebt geen vliegticket meer nodig om naar thailand te gaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality of the food was not as good as normal. Very small and few pieces on chicken, more veggies. Onions were not well baked so sharp taste was very present. Too bad because this makes me doubt was this one time only or more.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door aardige jongen. Wij hebben gegeten met vrienden, veel gerechtjes besteld. Alles was super lekker. Wij hadden een super gezellige avond,dank zij Soy.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers origineel Thais eten met snelle bezorgservice. Super prijs kwaliteit!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Op tijd en op temperatuur bezorgd. Dank!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk zoals gewoonlijk 👍👍👍

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Thai van Utrecht! Heerlijk gegeten

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed heet bij bezorging!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren van uitstekende kwaliteit en ruim voldoende hoeveelheid. De bezorging was op tijd.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had dit keer gekozen voor een rundvlees gerecht. Het was weer geweldig lekker.👍👍👍

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeer smaakvol. Kan er twee dagen van eten dus de porties zijn groot genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk weer heel erg lekker

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was weer keurig op tijd, ook het eten was zoals iedere keer weer uitmuntend! Een echte smaakexplosie :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon erg lekker

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals gewoonlijk

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de saus wat saai; had ook uit een potje kunnen komen. Dat is jammer en zeker niet de bedoeling

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker zoals altijd! Door problemen bij een vestiging duurde de bezorging wat langer, maar toen ik belde werd direct goed uitgelegd wat er aan de hand was en kwam Soi35 gelijk met een zeer adequate oplossing. En het eten kwam alsnog netjes verpakt en goed warm aan.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was mangosapje vergeten, jullie nummer was niet bereikbaar toen ik daarover wilde bellen

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Ondat deze keer de 4 dagrechten allemaal totaal verschillend waren hebben we ze alle 4 besteld en er met ons 2en 2 dagen van gegeten. Altijd weer een perfecte herinnering aan Thailand. Zeer goed verpakt ( zelfs bijna niet open te krijgen). De service als er iets mis is gegaan bijv met een kortingscode is ook perfect. Ik houd zelf van de echte Thaise pittigheid, maar je kunt kiezen voor meer pepers. Ik verheug me op een 2e vestiging in de Bloemenbuurt dichtbij mijn huis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alsjeblieft, nooit meer ananas in m'n Penang curry doen. Voor de rest heerlijk eten allemaal!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke mensen, goeie en snelle bezorging. En het eten was top! Ook leuk dat ze duurzaam eten maken.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Thais eten

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wat laat geplaatst, moesten best lang wachten. Het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was wel het lekkerste eten wat we ooit hebben laten bezorgen. Heerlijke curry, super malse kip, alles was echt goed op smaak, goede verhouding in zeer pittig en zacht eten waardoor ons zoontje ook mee kon eten. 4 hoofdgerechten waren genoeg voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Groente was nog lekker knapperig. Echt lekker eten voor een goede prijs.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate was droog. Verder was alles smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.